View Single Post
Vechi 01.08.2009, 17:29:44
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Sunt de acord cu voi si mi-ar place si mie. Dar cum se poate face totusi lucrul acesta cu impartasirea in fiecare duminica.
Inseamna post neintrerupt si mai ales ce facem noi cei casatoriti?
Lamuriti-ma si pe mine cum s-ar putea face si impaca toate. Sau cum faceti voi, daca va impartasiti in fiecare duminica, cum traiti in familie, cum mancati,etc.
Eu stiu ca trebuie post (inclusiv trupesc) cel putin o saptamana.
Si va si spovediti inainte?
Sau aveti dezelegare de la preot si mergeti direct.

Ma gandesc la ceea ce spun unii aici: ca daca s-ar impartasi oamenii mai des (in fiecare duminica), daca n-ar fi asa aspre conditiile, ar fi mai buni si n-ar mai face atatea pacate.
S-ar putea, dar s-ar putea cadea si in extrema cealalta: "ei si ce, ma iarta si ma impartaseste duminica oricum".
Care ar fi calea optima?
Sigur ca tinem post ,ne spovedim si avem dezlegare de la preot altfel cum crezi ca m-as mai prezenta la Sfinta Impartasanie.Apoi e important ce este in sufletele noastre a tuturor si oricum Dumnezeu stie tot ce facem noi ,nu avem cum sa ne ascundem.Pentru ceea ce gresim vom raspunde la momentul JUDECATII.Sincer nu imi este frica de aceasta judecata pentru ca sunt impacata cu tot si toate.Ma bucur ca pot impartasi si altor credinciosi din trairile mele.Bucurati-va si laudati numele DOMNULUI.doamne ajuta
Reply With Quote