METANOIA2
''A-i da pisicii sa manance numai pui proaspat si gatit, si doar delicatese mi se pare nebunie, deoarece sunt o multime de oameni care doar la sarbatori isi pot gati un pui.
Pe langa asta a prefera un animal unui copil e o jignire adusa lui Dumnezeu care ne-a dat copii sa semene cu chipul sau nu cu al unui caine sau pisici sau....purcel, sarpe etc.
Cine nu puteti avea copii, lasati cainii si pisicile hoinare (caci si pe pasarile cerului le hraneste Dumnezeu) si cautati copii singuri, copii care stau in geam si asteapta poate vine un tati sau o mami pentru ei intr-o zi.Nu va temeti sa adoptati copii, temeti-va numai de Dumnezeu, si de felul in care el va va judeca pentru copiii singuri la care nu v-ati gandit si pentru pisica cu burta plina care sta comod pe fotoliu.''
De unde gandirea asta atat de limitata ca poti iubi ORI copiii ORI animalele?!Dragostea este nemarginita!!!Poti iubi intreaga zidire a lui Dumnezeu!
Dupa cum te exprimi,cei care isi pot gati pui doar de sarbatori ar trebui hraniti de ceilalti???!!!Sunt oameni care dintr-o ''bucata de paine,hranesc un om si-un caine....cainele il recunoaste,omul nu il mai cunoaste.''
De unde vehementa asta impotriva celor care nu adopta copii???!!!De ce nu-i condamni pe cei care i-au abandonat??!!
De ce-as adopta un copil,ca sa ma trezesc cu un topor in cap dupa nu-stiu-cata vreme?Vezi cate se intampla?Nu as adopta un copil atata timp cat nu ii cunosc parintii!!!Sunt adepta teoriei criminalului innascut,conform lui Lombrosso!Si,daca nu-mi permit sa cresc un copil de ce l-as adopta?Ma limitez la o pisica!!!
|