View Single Post
Vechi 01.08.2009, 23:57:29
casandrasa casandrasa is offline
Banned

Data înregistrării: 20.07.2009
Implicit

''Omul duhovnicesc isi daruieste dragostea mai intai lui Dumnezeu,apoi oamenilor,iar preaplinul dragostei lui il daruieste animalelor.'Aceasta dragoste dumnezeiasca le instiinteaza si pe animale,care il simt pe omul care le iubeste si sufera pentru ele.Atunci ele se apropie de om fara teama.Chiar si animalele salbatice pot deosebi pe un om care le iubeste de un vanator care vrea sa le omoare''.
''Noi nici-o saptamana nu am putea sa facem ascultarea pe care ele o fac fata de om.Daca le dam de mancare bine,daca nu,raman flamande.Daca nu fac ceea ce le spune stapanul lor sunt lovite.Si cata osteneala fac ,fara sa astepte vreo rasplata!Pe cand noi putem castiga raiul si cu un singur ''Doamne miluieste!''Asadar ne-au intrecut si in neagoniseala,si in rabdare si in ascultare!''

Cum se poate spune ca animalele nu au suflet???Pana si florile au suflet!Plang si tipa cand sunt taiate.Doar aparent indura in tacere toate chinurile.Si se avertizeaza intre ele cand apare un pericol.E dovedit stiintific,dar n-are rost sa ne mai intindem.Deci cum ar putea animalele sa nu aibe suflet?!

Stiti... nu platesc internetul ,am sistem wireless si imi vine semnal de la vecini ,si cu banii ''salvati'' mai cumpar niste paine,si pentru oamenii amarati si pentru animale.
Reply With Quote