Citat:
În prealabil postat de emanouela
Bogdan , e un forum, nu esti tu in masura sa-i zici fetei ce sfaturi sa ia in consideratie si ce nu...atata timp cat ea a cerut un ajutor inseamna ca e gata sa asculte tot, oricum hotararea o va lua singura. eu cred ca e in stare sa-si gaseasca linistea si echilibrul si sa ia cea mai buna hotarare indiferent de ce zice X, Y sau tu sau eu. nu cred ca daca ea a avut ori ba relatii sexuale cu acel om ne priveste pe noi....tot asa nu esti tu in masura sa-i zici cu cine sa se casatoreasca.
onyx, nu uita ca linistea sufleteasca si cea psihica sunt esentiale pt luarea unei decizii corecte. important e sa te linistesti si dupa ai sa vezi ca altfel vei vedea lucrurile.
|
Emanouela, e un forum, nu esti tu in masura sa-mi zici mie ce sa le zic altora :). Lasand gluma la o parte, tu cand ai vreo problema duhovniceasca cauti raspunsuri pe forum, sau mergi la duhovnic?
Inainte de a mai da raspunsuri de astea pe langa, mai citeste odata mesajul si asigura-te ca ai inteles bine. Nu i-a zis nimeni CU CINE sa se casatoreasca, ci doar faptul ca TREBUIE sa se casatoreasca DACA raman impreuna. Sunt 2 lucruri cu totul diferite.
Bogdan.