View Single Post
Vechi 02.08.2009, 17:50:35
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Inca o data, daca mi se permite, dupa parerea mea Romania a gresit si continua sa greseasca in legatura cu schimbarea mentalitatii tziganilor. Asa o actiune poate sa se lungeasca pe zeci de ani si cu cat se va incepe mai devreme, Tziganii se vor schimba in cetateni normativi.
Trebuie facut un plan de catre profesionali si dat buget potrivit care desigur ca va fi enorm.
Poate UE va va ajuta.
Situatia actuala este nesuferita. Tziganii v`au scos un renume oribil in Europa si in curand si in SUA. NUMAI A SE PLANGE DE SITUATIE, ASTA NU REPARA NIMIC
Ai dreptate, in RO e criza de management la toate nivelele, dar mai ales top management.

cat despre renumele prost pe care ni l-au scos tiganii in lume, acum vreo 9 ani cand m-am dus la primul meu interviu ptr un job in Buenos Aires, am fost surprinsa sa vad desconsiderarea pe fata angajatorilor in momentul in care le-am spus ca sunt romanca. erau scarbiti de niste tigani romani care cerseau pe-acolo, dar culmea cand mi-au povestit despre ei am zis ca poate nu erau de-ai nostri, ca erau blonzi!! dar apoi mi-am adus aminte ca avem totusi si din astia...

si aici in SUA au aparut, chiar langa building-ul unde lucrez eu este o tiganca care cerseste, destul de bine imbracata (dar toata in negru) care este insa cam selectiva la "pomana". intr-o zi mi-am adus prea multa mancare ptr pranz si am impartit-o sa-i dau si ei, dar a cam strambat din nas - se vede ca vroia $$$, nu mancare ! cred ca face parte dintr-o retea de cersetori, care se stie fac bani multi cu "meseria" asta.

other than that, tiganii sunt si ei oameni si eu una ii respect si n-am nimic cu ei.
Reply With Quote