"Fructul interzis" - Adevărul de Seară din 2 august 2009 - de : Maridana Arsene
Ce simte o femeie care iubește și este părăsită ? Durere, disperare, neputință, dezechilibru. . .Câtă vreme mai există slăbiciune față de bărbatul care a plecat neașteptat, înainte ca relația să se consume, femeia suferindă, altfel dorită și adulată de o armată de bărbați, are putere. O putere pe care, din păcate, nu are resurse s-o conștientizeze câtă vreme are inima frântă. Până atinge indiferența , își poartă slăbiciunea secundă de secundă. . . Azi m-am trezit asaltată de prea mulți bărbați ca să nu-mi realizez condiția și să nu mă întreb dacă scrie pe mine " Sunt disponibilă încercați . . . ! ". Am primit poezii ( iată un bărbat sensibil ), declarații îndrăznețe, pline de promisiuni de Nirvana ( un bărbat inteligent ), propuneri deplasate pentru cnntextul în care mă aflu ( un bărbat imatur ) , o cină romantică ( un bărbat lipsit de imaginație ) , o invitație într-o oază a plăcerii ( un bărbat cu bani ) . . . Am decis să mângâi toate orgoliile, trecând slăbiciunea pe locul doi. Și i-am văzut pe ei, îndrăgostiți fără speranță, ca pe niște căței înfometați, gata să muște un os. . . Ce imagine tristă ! Chiar dacă ne animă sentimente frumoase , atunci când alergăm după "fructul interzis" suntem, categoric, penibili !