View Single Post
Vechi 03.08.2009, 02:50:15
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Iarta-ma! Sa fiti binecuvintati ! Pace si bucurie peste toata casa ta !
Draga Zaharia multumesc pentru urare ,ti-am spus ca deja sunt impacata cu ce mi s-a intimplat si sa stii ca traim in pace cind exista credinta si respect si apoi e copilul care nu concepe ca noi parintii sa ne certam.Daca ma crezi noi si acum mai dormim cu baietelul nostru ,odata dorm eu odata taica-su ca sa nu ne suparam sau stam si il pazim noaptea.Da e un copil dorit ,pentru ca a venit dupa niste ani si de aceea ,asa sintem noi mai sentimentali si el este la fel,apropiat de noi si ne asculta.Bine ca mai face prostioare cine a vazut copil cuminte si baba frumoasa,dar il iert ca dea ceea sunt mama.A invatat sa tina Postul ,i-a fost mai greu la inceput ,dar acum asculta si daca nu ,gindeste ce ii face Parintele la SPOVEDANIE.Ce ai sa imi comunici fa-o deschis nu ma deranjezi,daca nu comunici nu o sa mergem inainte si DOAMNE ,DOAMNE asta doreste de la noi unirea nu cearta .Iti doresc si tie ca tuturo fratilor mei romani o saptamina usoara cu evlavie si rugaciune ,Post usor si sanatate.Cer iertare cu respect Sorinela Doamne ajuta.
Reply With Quote