Va multumesc pentru sfaturi!
Fizic sunt bine, insa sufleteste sunt iar agitata, asta pentru ca m-am indepartat iar de Dumnezeu..nu m-am mai spovedit, nu mi-am terminat canonul, am repetat aceleasi greseli...nu m-am rugat seara de seara...
O sa ma rog, iar la Maiuta sa ma ajute si sa ma ierte ca m-am indepartat iar dupa ce am fost atat de mult ajutata...
Inca de la primele mele postari,un membru al forumului imi scria pe privat si ma ajuta ca si altii care mi au scris...foarte mult...
Nu stiu ce mai face acest membru dar recitesc toate mesajele cand imi este greu si ma ajuta...
Am sa postez unul din primele mesaje primit de la acest membru, deoarece poate sa fie util si pentru alti frati...
"buna!
eu sunt medic si pot sa-ti spun in mare ca la un moment dat toti suntem bolnavi de cancer la nivel microscopic.O celula canceroasa e o celula care pierde legaturile cu cele din jur(in tesuturi celulele sunt "cusute" cu anumite proteine care trec dintr-o parte in alta a membranelor a doua celule alaturate exact cum trece ata dintr-o parte in alta a dua bucati de panza) deci celula se descoase de cele din jur, uita sa moara, si se divide foarte repede
cam astea sunt cele 3 mari trasaturi ale unei celule canceroase
"Uita sa moara" pentru ca in codul genetic in genele ADN-ului exista un program care programeaza celula sa traiasca o perioada cam asa cum programam noi televizorul seara (pentru situatia in care adormim) sa se inchida in 10-20-30min
Mutatia genetica de la nivelul unei celule poate fi mostenita sau poate aparea sub agresiunea factorilor externi:radiatii, stres, noxe,...etc
O celula de asta rebela in general este sesizata de sistemul imun si anihilata de la bun inceput sau mai tarziu
In mediul in care noi traim cu atatia factori de agresiune in jurul nostru dezechiribre de astea la nivel intim celular apar zilnic, deci de aceea spun ca la un moment dat toti putem fi bolnavi de cancer
Asta ar fi "nasterea" unui cancer
Mai departe el poate fi omorat din fasa de sistemul imun sau scapat de sub control
Este scapat de sub control daca:
a)sistemul imun este deficitar
b)turn-ovrer-ul (adica parioada de diviziune celulara)=inmultirea e agresiva
c)a+b
pentru ca un cancer sa creasaca are nevoie de un fel de hormoni FACTORI DE CRESTERE care sunt si de provenienta endogena (sintetizati de organism) dar in mare parte si mult mai eficienti cei adusi prin alimentatie
ORICE PRODUS DE ORIGINE ANIMALA, NU NUMAI CARNE CI ORICE ARE ORIGINE ANIMALA LAPTE OUA, BRANZA, ETC CONTINE ACESTI FACTORI DE CRESTERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta este unul din secretele postului!
Ca sa nu mai spun ca cei mai multi sunt in carne, logic, PENTRU CA DE ACESTI FACTORI ARE NEVOIE ORICE CELULA SI ORICE ORGANISM ANIMAL!
Acest soi de hormoni care ajuta sa creasca orice celula animala fara discernamant lipsesc DIN VEGETALE
Pentru ca sistemul imun sa poata lupta are nevoie de energie, emergie care se obtine cel mai repede si mai simplu din glucide, mai simplu-glucoza pe care organismul il ia cel mai usor din miere de albine si vegetale care contin glucidele sub forma de dizaharid usor de rupt de enzimele intestinale cu eliberare rapida de energie in copmaratie cu glicogenul din produsele animale care trebuie transportat la ficat si desfacut acolo dar cu consum de emergie, ca sa nu mai spun de cata energie consuma stomacul ca sa digere carnea!
Sper ca nu te-am plictisit dar m-am straduit sa-ti demonstrez ca si prin alimentatie poate fi subminat un cancer! Categoric nu cred ca poti stopa ORICE cancer prin alimentatie potrivita dar cred ca poti sa pui SERIOASE "bete in roate" si destule forme raspund surprinzator sau chiar miraculos la dieta
Imagineaza-ti ca celulele canceroase sunt intr-o cetate si tu o asediezi; ce faci intai? tai alimentarea cu hrana si apa
APOI!
Ai mare nevoie sa-ti schimbi gandirea!!!!!!!! Gandurile fixe, angoasele, MAI ALES FRICA cresc sinteza si secretia de hormoni de stress catecolamine(adrenalina si noradrenalina) si cortizol; catecolaminele mai putin, dar CORTIZOLUL ARE UN DEOSEBIT DE NOCIV EFECT PE SISTEMUL IMUN!!!!!!!!!!!!
Cortizlul e medicamentul ala care se da in boli autoimune, transplant pentru a scadea raspunsul imun temporar pentru ca organismul sa poata primi grefa (in transplant);cei aflati in situatia de a primi cortizol(sau derivate de cortizol)sunt tinuti in mediu cat mai steril: nu au voie sa se imbolnaveasca fiindca sist imun nu poate raspunde
ITI DAI SEAMA CE-TI FACI SINGURA GANDINDU-TE CU ATATA FRICA SI CU ATATA INTENSITATE?
Sa stii ca nu vreau sa-ti fac o demonstratie de inteligenta (oricum astea sunt cunostinte de anatomia amului cls XI si poti sa te convingi) dar vreau sa te convingi
Nu vreau sa te conving eu cu vorbe de genul "n-o sa fie asa, ai incredere!" ci vreau sa te convingi singura afland de niste fenomene si intelegandu-le si mai ales intelegand in ce fel iti gresesti tu tie in asa fel incat sa te corectezi
Fenomenele sunt mult mai intime dar ca sa-ti corectezi gandirea este suficient
Problemele intr-adevar pot fi declansate , intretinute si exacerbate de gandirea ta atat prin aparitia de dezechilibre in organismul tau la nivel foarte concret, fizic, dar si prin campul elegtromagnetic pe care il generezi in jurul tau si care poate atrage formele alea de energie fara trup care teoretic sunt purtatoare de coarne(ca sa fac si o gluma)
Organismul uman este generator de fenomene electrice( pentru ca mineralele din organism sunt sub forma de ioni Na+, Cl- , K+) iar prezenta acestor curenti electrici se demonstreaza prin EKG, EEG,(electrocardiograma, electroencefalograma), miograma, etc
Un curent electric variabil genereaza un camp magnetic, un camp magnetic variabil genereaza curent electric dupa cum stim din manualele de fizica de liceu(cred cls X)
Asa ca intr-adevar in jurul nostru exista camp electromagnetic care depinde de incarcarea electrica a organismului si daca acesta creste si capata capacitati videcatoare atunci e prin interventie dinafara si nu totdeauna e de la DUMNEZEU si iti zic asta ca sa ai grija la ce vindecatori ajungi ca au aparut o groaza inclusiv pe posturile de televiziune si toti vindeca in numele lui HRISTOS parc-am trai vremurile din urma
Tu faci oricum ce vrei dar sa ajungi la astia e ca si cum ti-ai injecta un polidin impotriva unei raceli cu un ac infestat cu HIV-SIDA pentru ca in general te simti mai bine dupa pasele lor energetice dar nu stii ce te asteapta dupa aia
CONCLUZIE
Potrivirile la carti nu sunt o proba pentru predestinare ci mai curand adeverirea unei probabilitati
Daca stai despuiata in ploaie eu iti pot spune ca o sa racesti fara sa-ti dau in carti
sau daca iti fac o radiogarafie pelvina si vad o vezica urinara pe jumatate plina pot sa-ti "profetesc" c-o sa te duci la baie peste 2 ore; o sa ajungi la concluzia ca sunt clarvazatoare daca te duci? dar daca intre timp se intampla sa faci o hemoragie si fluxul sangvin renal scade si determina scaderea filtrarii urinare si in final scade diureza, inseamna ca m-am inselat pe radiografie? NU! Inseamna ca era o probabilitate foarte mare sa te duci la baie si o probabilitate foarte mica sa intervina un factor extern care sa duca la alt fenomen
Ne nastem cu anumite trasaturi si viata noastra este o serie de probabilitati, nu de certitudini. Probabilitatea poate fi foarte mare la un moment dat, dar mai exista o probabilitate sa se intersecteze cu probabilitatea perpendiculara sau chiar opusa si probabilitatea aceea foarte mare pe cat era ea de mare sa fie zadarnicita. Gandeste-te la proverbul romanesc cu buturuga mica sau la scene biblice gen DAVID SI GOLIAT
TEORIA PROBABILITATILOR este un capitol foarte frumos din matematica si cu aplicatii largihttp://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_probabilit%C4%83%C5%A3ilor
Fenomenele merg intr-o directie conform actiunilor trecute care le imprima o traiectorie si conform legii firii dar oricand poate interveni un alt fenomen care poate merge si el indirectia firii lui, se ciocnesc si traiectoriile lor se schimba conform energiei cu care s-au intersectat si elasticitatii pe care au avut-o la ciocnire
Tu te-ai ciocnit(ca si mine) cu un demon care te-a radiografiat si-a vazut ca esti influentabila si prin "purtatoarea" lui de cuvant ti-a bagat ceva in subconstient. Apoi a stat la panda pana la momentul propice pentru a-ti aduce aminte
Acum tu faci 3 mari pacate:
1)CREZI IN PREDESTINARE DECI NU CREZI IN INTERVENTIA UNUI FACTOR EXTERN=BUNAVOINTA LUI DUMEZEU DE A SCHIBA CURSUL EVENIMENTELOR
2)TE GANDESTI INTR-UNA CU FRICA, ITI STRICI ECHILIBRUL CHIMIC AL ORGANISMULUI DECI TE SINUCIZI, DE FAPT SI CREDINTA TA IN FENOMENUL ASTA TE POATE OMORA
3)TRAGI SI PE ALTII DUPA TINE! Vor spune ca vrajitoarea a avut dreptate!! Haidem cu totii sa aflam voia lui DUMNEZEU din gura necuratului
Din punctul meu de vedere esti datoare sa te recuperezi macar pentru cei din jurul tau sa nu-i duci si pe altii in pacat si cred ca si rugaciunea ta poate merge in sensul asta
daca nu pentru tine atunci macar pentru rusinarea vrajitoarei si paza celor din jur sa te ajute DUMNEZEU
Si chiar si noi pate suntem doua probabilitai nefericite care ne-am ciocnit pe net si ne schimbam traiectoriile, amandoua spre viata!
Eu nu stiu unde sa ma marturisesc poate ma ajuti ca eu sunt ca evreii care s-au nascut si au trait in afara tarii si legii lor si vor sa se intoarca si sa invete limba si obiceiurile
pe mine m-au botezat dar in rest nu am nimic comun cu crestinismul si incerc sa ivat limba si obiceiurule ortodoxiei
sper ca nu te-am obosit si plictisit".
|