View Single Post
Vechi 04.08.2009, 09:03:34
dumi_emil
Guest

Red face sarut mainile

Citat:
Īn prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
...chiar trei topice. Incercati sa scrieti pe acelasi topic, nu e nevoie sa deschideti mai multe.
va scriu pe acest topic tot despre familia mea eu sunt iuliana pe sotul meu dumitrescu dumitru emil avem trei copilasi o fetita de 6 ani un baiat de 2 ani si jumatate si o cocuta de 5 luni ne descurcam foarte greu avem 12 milioane salarul sotului stam in chirie intro garsoniera platim 2 milioane chirie ,lumina,apa,intretinere si cablul internetul unde vb de la o vecina de palier platesc cu ea sa ma folosesc de el apeland la oameni cu credinta in dumnezeu si care doreste sa ne intinda o mana de ajutor ne este foarte greu ne mai ramane cateva milioane din care luam de mancare .cartofi,ceapa,verdeata,faina alba si doua trei tacamuri altceva nu ne permitem sa ne luam cu copilasi cand merg sa ma plimb cu ei vad cum alti au si mananca dar nu zic nimic mie tare mila de ei sau obisnuit daca avem le luam daca nu inteleg ca nu este este greu foarte greu de aceea am apelat la dumneavoastra noi nu avem cont in banca nu am avut daca doriti sa ne ajutati adresa noastra unde ne puteti trimite orice este bine venit dumitrescu dumitru emil strada alunisului nr 9 bloc e1 scara a apartament 19 nu sunteti obligati doar daca vreti sa ne ajutati va multumim din suflet ca ajutati niste oameni care chiar nu au si dumnezeu va va da inmiit in numele tuturor va multumesc din suflet dumnezeu sa va ajute in urma ultimei sarcini eu am ramas cu urmari dureri mari hemoragii sa merg la spital trebuie bani nimeni nu se uita la tine te lasa sa mori eu ma rog la Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa ne ajutati cum puteti va multumim din inima daca vreti si alte detalii sau vreti sa ma mai intrebati ceva id de mes unde ma puteti gasi este dumi_emil sau imail dumi_emil@yahoo.com va multumim din suflet dumnezeu sa va ajute pe toti sa ne ajute si pe noi