Citat:
În prealabil postat de cristinamaria
Eu nu cred ca FIV e un pacat, este sansa multor femei de a face un copil care nu va avea neaparat alt material genetic decat al celor 2 parinti (se poate si asta, dar de multe ori femeia are toate organele functionale, are si ovule, si barbatul e OK, dar daca trompele sunt infundate si nu pot fi desfundate nu va ramane niciodata insarcinata).
|
Eu nu inteleg cum puteti sa spuneti ca FIV nu este pacat, atata timp cat pesupune crearea mai multor embrioni (nu conteaza al cui e materialul genetic), din care o mare parte sunt omorati?!? Este asemenea unui avort timpuriu. Biserica spune clar ca este pacat.
Cat priveste trompele infundate sau alte probleme ginecologie serioase, ma indoiesc ca nu ar exista si tratamente naturiste dar serioase, nu doar o tinctura acolo si un ceai, ci tratemente complexe care presupun si regim alimentar si diverse proceduri externe (bai, comprese). Atata timp cat se pot elimina tumori, fibroame, e imposibil sa nu fie tratamente care sa nu rezolve si aceste probleme ami mici... e adevarat ca cer o mare vointa si rabdare.
Am citit de un terapeut din Tg. Jiu care e renumit mai ales pentru reusitele sale in afectiunile ginecologice si problemele de infertilitate.
Stiu pe cineva care nu putea avea copii si i se spuneau tot feul de posibile cauze. Nu s-a lasat, a mers din doctor in doctor si pana la urma a gasit unul mai rasarit care a vazut o ciudatenie, avea un corp strain in uter

pe care l-a indepartat (erau probabil resturile unui fost embrion de care femeia nu stiuse si care se calcifiasera, ceva de genul asta), a vazut si ca are trompele infundate si a facut un tratament local in mai multe sedinte (niste instilatii) si apoi destul de repede a ramas insarcinata iar acum are copil de vreo doi ani.