Citat:
În prealabil postat de ghemis
V-am invitat si alta data sa lasa-ti vorbaria asta goala ca nu avem ce invata de la d-tra, ci sa mergeti de SARBATOAREA PASTELUI CRESTINILOR la mormantul Mantuitorului Iisus Hristos(perioada aprilie,nu la Iordan,acolo mergeti de Boboteaza,in perioada lunii ianuarie ca sa vedeti cum i-si schimba riul cursul in acea zi,nu cautati sa le amestecati,am scris foarte corect in celalalt topic) si sa fiti martorul pogorarii luminii din cer.Dupa aceea mai vorbim.Ok?Dumnezeu sa ne ajute!
|
Sunt convins ca : Nu ai ce invata de la mine ca d-ta sti totul si ca ai mare nevoie sa-ti ajute Dumnezeu. Cat despre riul acela care i-si schimba cursul,te sigur ca isi va schimba cursul cand Dunarea va face la fel.
Uite domnule.Eu traiesc in acea tara de care se povestesc asa multe minuni. Din pacate,mai mult de 50 de ani nu am intalnit o persoana matura si sanatoasa care pretinde ca a fost martor la o minune. La voi asta face parte din folclor dar noi suntem mici credinciosi in ce nu ni se pare real.
Judaismul nu are nevoie de alte marturii decat VT. Religiosilor li se ajunge. Ei pretind ca Dumnezeu este Tot-puternic si totul se petrece in voia lui.Dumnezeu nu poate sa aiba mai multa onoare daca va intoarce un curs de apa sau lumina cerul Ierusalimului. La evrei,se zice ca cine crede va crede si cine nu, sa`l tai nu va crede. Scamatoriile au avut scop inaintea de infintarea poporului. Moise era un geniu cu toiagul lui. Azi nimeni nu mai poate despica marea sau scoate apa din stanci. Apropo: Am colindat nu putin peninsula Sinai si am ajuns la un munte pe care erau stanci.Un beduin ne-a aratat cum sa scoatem apa din stanci. Cu un toiag a batut usor stanca in diferite locuri pana a auzit un zgomot ca la un pepene copt.Acolo a lovit stanca cu un bolovan si am vazut ca a spart o mica coaja dupa care era o cavitate unde s`a adunat si pastrat apa de ploaie.