View Single Post
Vechi 04.08.2009, 19:21:19
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@cristina2012:

1. O iau cu sfarsitul. Nu inteleg la ce se refera intrebarea pe care ai lansat-o in runda. Animalele pot fi si ele sterile presupun. Ele insa se accepta asa, nu au atata ratiune si simtire ca oamenii.
Dar animalele pot si fi sterlizate! Acelea sufera. Acele sunt traumatizate cumva. Cum credeti ca se simt ele sufleteste cand le tai si cosi organe ca sa nu mai faca pui?
Pai sa ne gandim cum se simt cand li se iau puii? Ii cauta, plang, sufera, sunt capabile sa preia alti pui de la alte animale si sa-i alapteze, sa-i creasca. cate cazuri din astea nu sunt.
Si animelele isi doresc pui.
Citeam aici despre cazul unor pinguini homosexuali. Greu de crezut pentru mine (ma gandeam ca din cauza de crestere fara femela), dar se pare ca asa erau de la natura. Nu mai stiu sigur daca au furat un ou, dar pana la urma stiu ca li s-a dat un ou sa-l cloceasca si sa scoata puiutul lor. Si au devenit si ei parinti.
Sunt animale care in lipsa de monta, deci de fecundare, ajung in stare de sarcina falsa. Am auzit asta la catele sau pisici. Au simptome, au lactatie falsa, etc. Organismul lor cere sarcina.
Daca se intampla asta si la om? Nu stiu. Inclin sa cred ca da.

Animalele nu pot avorta pe cale naturala. Pot fi insa fortate sa avorteze, de catre om. E bine, e rau pentru ele, realizeaza, sufera? Nu stiu.

Dar le ce ai vrut sa ajungi cu aceasta intrebare?

Ah si mai este un aspect: si la animale (vaci, purcele, etc.) se face reproductie artificiala, ca de fapt de acolo s-a ajuns si la om.
Este pacat?
Reply With Quote