Societatea face voia celui viclean
Nu cred ca o sa ajung vreodata sa vad ca religia nu se va mai preda in scoala in tara mea draga Romania! daca sa zicem o sa se intample trebuie sa stim ca locul fiarei comuniste a fost luat de fiara modernista , care vreme multa nu i se da si a carui dumnezeu e stiinta si modernismul. Sa recunoastem timpurile deci si sa ne rugam la Dumnezeul nostru sa nu li se ia copiilor Parintii pe care spre fericirea noastra ii purtam pe peretii clasei inspre rasarit.
Marturisesc ca desi sunt departe de tara gandul mi e tot timpul la Romania ortodoxa pe care ca tinar fiind nu am stiut sa o pretuiesc. si daca cineva ma intreaba ce viitor imi doresc raspund ca mi as dori sa devin profesor de religie. Gasesc ca aceasta e mai mult decat o profesie , e un dar de la Dumnezeul parintilor nostri de care sper ca ne vom bucura cat mai mult.Noi, cei in singura credinta adevarata, ortodoxia, ne bucuram sa avem pe peretii casei chipurile celor in iubirea si grija carora traim zi de zi.Nu mai vezi asa ceva pe peretii caselor unde unde inimile sunt pietre si banii sunt dumnezei. Noi romanii, grecii, rusii, sarbii, sirienii si putin din toate neamurile pamantului slavim pe Dumnezeul cel Adevarat pt ca mai avem inca parinti care traiesc in lipsuri si sacrificii ca ne arate ca viata nu inseamna stiinta si modernism ci iubire si daruire.
Am 30 de ani, profesor de educatie fizica si sport, sunt in america de 3 ani si imi doresc sa ma intorc in tara curand sa pot sa invat pe cei curati, pe copii nostri romani sa nu
se lipseasca de iubirea Parintilor lor. Asa ceva nu trebuie sa pierdem.
Sa ne ajute Dumnezeu sa depasim greutatile si sa ramanem in casa plina de iubire a parintilor nostri.
Daniel
|