Salutare! Sa va spun ce am visat noaptea trecuta: Pur si simplu am intrat intr-o bisercia neoprotestanta, dar nu aveau catedra si nici altar, dar stiu ca m-am oprit acolo in fata unui preot imbracat cu vesminte ortodoxe si alaturi de el era un batran. Stateam si ma uitam la ei , se pare ca spuneau ceva, predicau, dar auzeam asa vag, si dintr-o data, batranul care statea alaturi de preot tranteste o injuratura de Dumnezeu tipic romaneasca, din aceea autentica cum obisnuiesc in general cei din mediile rurale s-o spuna atunci cand au o problema. Pur si simplu am fost socat atat in vis cat si dupa ce m-am trezit, fapt ce ma determinat sa descriu visul imediat pe acest topic. Nu stiu daca ma credeti, dar batranul acela a rostit-o cu atata suflet incat pe moment am vrut sa ies afar din biserica aceea, dar nu am facut-o!!! De ce? Misterul visului>> Chiar batranul care a injurat m-a convins ca ce a zis el nu are nici o legatura, ca e ceva normal...ca pot sa raman in continuare sa aud predica lor. Si aici se termina visul, punct. Oricum eu nu stau sa cred ca ce am vista eu poate fi ceva, vreun semn pentru ca intru in interpretare proprie si nu e bine. Pur si simplu am visat asta si gata. Cert este ca demult vreau sa stiu si eu care e faza cu bisericile astea neoprotestante si protestante, culte si secte de tot felul ca habar nu am ce anume manifesta ei acolo...Se pare ca Dumnezeu mi-a raspuns. Voi ce credeti? Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluiestema pe mine pacatosul!
Sfant Sfant Sfant este Domnul Savaot!
|