trist dar adevarat
Nu stiu daca o femeie de cariera care isi petrece in mare parte timpul la serviciu mai are timp si de sotul ei, sa-l rasfete ca la inceput. De aceea majoritatea familiilor unde femeia prefera cariera nu rezista. Chiar sotul meu imi spune cate colege de serviciu sunt divortate ca barbatii lor preferau o "sotie" ce sa aibe grija si de ei. Nu in totdeauna banii tin o familie unita si fericita. Copiii nu se cresc cu bone, acel copil ii va da mamei peste nas atunci cand va fi mare, ii va spune cat de mult a suferit el in copilarie ca nu a avut-o pe mama langa el. Pe un copil nu-l ajuta cu nimic daca ii oferim tot ce isi doreste. Prezenta mamei este cea mai importanta. Eu nu regret ca fac treburi "domestice" chiar am o multumire sufleteasca cand vine sotul de la serviciu si gaseste ordine si o mancare calda pregatita de mine si nu de servitoare.
Fiecare are liber sa aleaga, le apreciez pe femeile care fac fata sa aibe un serviciu si pe langa asta sa mai aibe si copii. Felicitari lor.[/quote]
Ei, aici a dus lupta pentru egalitate intre sexe! In loc sa-si creasca copiii si sotul sa castige painea familiei, sotul se poate dula la crasma si la pescuit, copiii ii creste bona, mamicile prin tarile calde. Rezultatul se vede!
|