Ancah ,imi spui sa nu ma incred in dreptatea oamenilor ? Ai dreptate in prvinta asta . Cei care i-am considerat prieteni ,ne-au tradat . Cat ajutor am primit in toate incercarile grele ale acestei vieti ? Putin ,in comparatie cu cat am ajtat noi . Prietenii pe care i-am avut ,ei ne-au ales pe noi ,nu noi i-am ales pe ei . Se stie ca prietnii adevarati sunt cei care ii gasesti singuri ,nu cei care te gasesc ei . De ce crezi ca ne-au ales ? Pentru ca suntem niste persoane cu suflet milos , darnici , sarim repede in ajutorul oamenilor ,atunci cand au nevoie , suntem priceputi la foarte multe lucruri si ceea ce stim noi le pote fi de folos . Pot sa spun ca ajutor din partea oamenilor nu primesc ,nici material , nici macar un sfat ,care sa ma ajute sa merg mai departe . Am intalnit aici pe forum ajutor spirutual ,dar doream si sfaturi juridice . Poate imi ziceti ;' logati-va pe forumuri juridice ' Va asigur ca m-am logat si pe aceste forumuri ,dar cand vad problema cu care ma confrunt , nu se implica nimeni in a-mi da un sfat. Singurul ajutor pe care l-am primit a fost de la Dumnezeu . Imi da idei si ma pune in garda . Am sa va spun ceva . Intr-o zi am primt un mesaj in vis . A doua zi ,am certcetat ceea ce mi-a aparut in vis . Si ce credeti? ERA ADEVARAT.De acest fapt au luat cunostinta si cei apropiati mie . Sa nu radeti sau sa credeti ca a fost o simpla previziune . Inainte de a ma culca ,intotdeauna ma rog si il rog pe Dumnezeu sa ma ajute in problemele cu care ma confrunt . Unii rad ,altii inteleg ,dar nu imi pasa de cei care rad , nu ,fiecare mai devreme sau mai tarziu vom trece prin multe incercari grele . Viata pe pamant nu inseamna numai bucurii ,inseamna si durere si lacrimi .Asa ca trebuie sa reflectam putin la ceea ce se intampla in jurul nostru si sa nu tratam cu dezinteres probleele altora . Dumnezeu cu voi toti .
|