sarut mainile
astazi am fost la biserica dupa cum stiti maine este sarbatoare ,,schimbarea la fata ,, mam rugat pentru toti oamenii am pus acatist si am aprins luminari pentru sanatate fericire spor in casa si bucurii va multumesc ca mati sfatuit si vas ruga sa nu treceti cu vederea niste copilasi care necesita ajutorul fiecaruia nu este nici o obligatie doar ca fiecare poate sa faca un bine si atunci cand se iveste ocazia nu ezitati sa ajutati DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI VA AVEA GRIJA DE FIECARE VA MULTUMESC PENTRU TOT SI SPERAM CA UNDEVA PRINTRE DUMNEAVOASTRA SA FIE OAMENI CARE DORESC SA NE AJUTE CU ORICE CEI CARE DORESC SA NE INTINDA O MANA DE AJUTOR IN ORICCE FEL SUNTEM RECUNOSCATORI IN FATA DUMNEAVOASTRA SI IN FATA TTUTUROR CELOR CARE DORESC SA NE AJUTE VA MULTUMIM DIN INMA . doar ganditiva ca undeva niste parinti a trei copiilasi sunt disperati si niomeni nu le intinde o mana de ajutor ca sa duca o viata mai buna peste tot i se inchid usile va multumim pentru intelegerea care neo acordati fie ca Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce vati propus .
|