Imi este intotdeauna atat de greu sa-ti scriu, stiindu-te atat de indurerata. Ce cuvinte as putea sa-ti spun, care sa te aline. Nu sunt avocat sau jurist ca sa pot sa te ajut, asa cum ar trebui si cred ca nici ceilalti de pe forum nu sunt, motiv pentru car nu vine nimeni cu un sfat juridic. Deci nu ca nu am vrea sa te ajutam si din acest punct de vedere. Singurul lucru care ne e la indemana, in lipsa de altele, e sa te indemnam la rugaciune si sa ai deplina incredere in Dumnezeu. Noi toti am suferit in fel si chip si inca mai suferim si singurul sprijin pe care l-am primit a fost de la Dumnezeu. Nu e putin lucru, caci ceea ce la om e imposibil, la Dumnezeu e cu putinta.
Dar sfaturile cele bune nu de la mine le poti primi, ci de la duhovnic.
Din pacate cel care crede in Dumnezeu e luat in deradere de unii, care nici nu au auzit de Dumnezeu. Dar asta nu inseamna nimic. sa ne amintim ca Insusi Domnul Nostru Iisus Hristos a fost batut si scuipat. Satana e aceelasi de atunci si de acum. Dar asta nu trebuie sa ne impiedice a ne ruga cu lacrími fierbinti, sa fim smeriti si atunci Dumnezeu nu va intarzia sa ne miluiasca. Rugand-o si pe Maica Lui, pe Fecioara Maria, Ea ne va auzi plansul, caci stie ce e durerea de mama. La manastirea Maria Radna, langa Arad este o icoana facatoare de minuni.
|