View Single Post
Vechi 06.08.2009, 01:19:17
AltulDesigur AltulDesigur is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.02.2009
Implicit chiar nu cred

Si chiar daca ar fi adevarat faptul ca nu l-ai inselat si ai plecat pur si simplu pentru ca nu mai rezistai... la tine se aplica regula urmatoare: fidelitate = lipsa ocaziilor favorabile. Ai asteptat sase ani sa vina o ocazie si cand a venit Deosebitul ti-ai luat zborul fara regrete. S-ar putea ca peste inca 6 ani sa iti dai seama ca nici asta nu-i barbatul de care ai nevoie si tot asa...toata viata, o sa astepti urmatoarea ocazie favorabila. Si o sa scrii pe forum istorii lacrimogene din care n-o sa lipseasca evident faptul ca vrei sa te calugaresti, ca de ce ti se intampla numai tie astea, ca si fostul dar posibil si actualul sunt vanatori de zestre...
Si ne zici despre copii abia la a patra postare :" mai ales ca am si doi copii..." - ca si cum ai vorbi de doua pisici sau ficusii aia batrani din sufragerie care trebuie udati in perioada concediului de cineva...vorbesti despre copii ca despre o povara.
Eu m-am lamurit despre ce este vorba in povestea asta si-ti mai zic o data ceea ce cred: minti.
Reply With Quote