View Single Post
Vechi 06.08.2009, 09:03:11
C0rneliu C0rneliu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getagrip Vezi mesajul
Da, o cugetara adanca. Si eu sunt viu, mai viu decat multi dintre voi. Daca va e mai usor sa va duceti existenta amagindu-va cu tot felul de povesti, cinste voua. Partea problematica e ca incercati sa ii convingeti pe toti sa gandeasca la fel, ba chiar ati vrea sa le fie bagate legendele astea cu forta in cap, inca din fasa.

LapetiteMoc: sunt o multime de religii si toti reprezentatii lor se cred ca fiind cei alesi. Toti cu argumente la fel de 'convingatoare' ca ale voastre.

zaharia2009: nu oi fi eu crestin, dar sunt destul de sigur ca Dumnezeu nu se prescurteaza. Asa ca ai grija cu D.zeul tau, ca azi-maine te trezesti in iad si nu stii de ce.

Iustin32: o cugetare mai puerila decat povestea ta cu muscoiul e greu de gasit. Daca Dumnezeu exista, ce ma fac? Nu ma fac nimic. Daca e asa mare si milostiv cum se zice, ma iarta oricum. Daca nu ma iarta, inseamna ca nu e mare si milostiv, deci tot eu am avut dreptate. Voi de asta credeti? De frica? Dar tu ce te faci daca la judecata de apoi dai nas in nas cu Odin? Ca ala nu e deloc milostiv, ci chiar din contra. La asta te-ai gandit?
IGNORÁNȚĂ f. 1) Stare de ignorant; lipsă de cunoștințe sau de practică într-un anumit domeniu; incompetență; neștiință. 2) Lipsă de instruire și de cultură generală; incultură. [G.-D. ignoranței] /<fr. ignorance, lat. ignorantia - conform DEX

Te superi daca te numesc ignoranta fata de ortodoxism?
Fiind ignoranta, cum de poti sa emiti pareri de orice de natura fata de ortodoxism?
Conform definitiei de mai sus, chiar si in ateismul tau, cu putina ratiune poti deduce ca esti in cea mai mica masura calificata sa spui ceva religie.
Probabil ca mandria, totusi iti intuneca judecata.