View Single Post
Vechi 30.01.2007, 15:57:20
maya maya is offline
Member

Data înregistrării: 30.01.2007
Implicit

fratilor, nu inteleg de ce sunt discutiile astea asa de aprinse. pt mine mos craciun era cel care aducea cadouri, dar nu el era farmecul absolut al sarbatorii. imi aduc aminte ca in noaptea de craciun ne strangeam, eu si sora mea,in jurul bradului si cantam colinde despre NASTEREA DOMNULUI. ador colindele.nu de mosul imi era teama ca vede tot ce fac, ci de "doamne-doamne", caci asa am fost invatata. mos craciun era unul dintre elementele care imfrumuseta sarbatoarea,dar pt noi craciunul nu se rezuma doar la atat.din punctul meu de vedere totul tine de felul cum este invatat un copil sa priveasca aceasta sarbatoare:ca o zi in care primeste tot ce vrea, jucarii si dulciuri, sau ca o zi in care se serbeaza nasterea pruncului Iisus.din pacate,observ cu durere ca azi ideea de mos craciun este foate deformata datorita mass-mediei care foloseste atat de abuziv un lucru care ar trebui sa transmita pace, blandete, liniste si lumina.am spus ca observ "cu durere" aceste lucruri pt ca pt mine craciunul a fost si va ramane sarbatoarea preferata dar acum este atat de uratita de televiune.
Reply With Quote