draga Catalina,
Te rog sa ma ierti ca indraznesc sa scriu si eu citeva ganduri .
Nu stiu in ce situatie esti , e fiul in inchisoare , mai ai aier sa respiri ?
Vreau sa -ti spun numai atit . Ceea ce ti se intampla nu e accident , e o scoala a lui Dumnezeu . Incearca sa vezi ce vrea sa -ti spuna .
Dupa parerea mea mai ai de suferit deoarece , calea pe care mergi nu e cea vruta de Dumnezeu . Aduti aminte ca Cel rastignit pe cruce a iertat !
Zici ca umbli prin judecati pentru ca ai dreptate .
Dumnezeu nu intervine pana nu-i faci loc .
Nu mai acuza , nu mai avea pretentii , iubeste-i pe cei care te-au prigonit ,roaga-te pentru ei , fii buna si primeste-le toate ca din mana Lui . Nu e lasitate .
Nu ti s-ar fi intamplat nimic daca El nu ar fi angaduit !
Cu cit vei intelege mai repede cu atat se va scurta suferinta ta .
Vei zice ca ai dreptate si trebuie sa lupti ca maine vine altul la rand .
Nu vei invinge asa , acuzind , ci numai iertand si iubind .
Si Sf. Mina nu vine cind tu singur vrei sa-ti faci dreptate , ci cind le-ai lasat pe toate in seama lui Dumnezeu .
E adevarat ca se spune " fericiti cei prigoniti pentru dreptate " , dar e vorba de dreptatea lui Dumnezeu , nu a noastra personala .
Bine ar fi sa antelegem toti !
Asa ca nu mai astepta ajutor de la oameni , nu te va ajuta nimeni si nici Dumnezeu nu ne ajuta decat atunci cind ne-am pus nadejdea an El si NUMAI an El !
Cum ma va ajuta , vei zice ? Poate nu-ti va lua jugul dar ti-l va face usor de dus , pana cind va dispare definitiv .
In tot ce ni se intampla e incercare , crezi ca Dumnezeu nu vede , de ce te lasa ?
Incercarea nu si-a atins scopul .
Sa dea Dumnezeu sa antelegi cat mai repede .
Te rog sa ma ierti , numai cel care sufera cunoaste durerea .
Eu ti-am scris din mila pentru ca vad cit te chinui , bajbaind drumul .
Iarta-ma daca te-am suparat si uita imediat !
Dar iti doresc din tot sufletul Linistea Lui .
Cu multa dragoste !
maria .
nu vezi ca pe unde mergi n-ai nici un spor ,nu vezi ca toata munca e in zadar ?
|