View Single Post
Vechi 06.08.2009, 12:19:45
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanouela Vezi mesajul
esti sigur ca stia sa scrie corect???? :D glumesc....
de ce nu ai inrebat si tu....de boala asta cine sufera cel ce se intereseaza sau cel ce afirma asa ceva???
acum sa-ti mai zic o chestie....intre cele 2 psihologie si teologie , cum vrea alex, e o mare diferentaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nu e ca si cum ai zice....fac medicina da nu stiu ce specializare sa aleg....
oameni si oameni, ce sa ceri...
cert e ca eu chiar nu concep ca roman sa nu fiu in stare sa scriu romaneste dupa ce am facut 12 ani de soala
nu vb de nenea Gheorghe de la tara care a facut si el 4 sau 8 sau chiar 10 clase si dupa s-a apucat de munca campului....vb de oameni care vor cica sa faca o facultate si culmea e ca multi dintre ei vor sa lucreze cu oameni....
Nu stiu daca stia sa scrie corect, dar Doamne fereste sa intrati pe mana psihiatrilor atei psihopati romani, ca intri sanatos si te intorci pe dos!
In rest da, sunt de acord.. daca ai pretentii de facultati, trebuie sa stii si un pic de carte. Oricum Doamne Doamne nu tine cont de eruditia cuiva ori cat de albastrii i-s ochii, toti venim goi si plecam cu mana .... goala!
Reply With Quote