Buna ziua in primul rand..:)
Fac parte din categoria femeilor care poarta mai tot timpul pantaloni.Nu cred ca ma imbrac vulgar, zic eu, adica am vazut ca se poate si mai rau: femei in pantaloni scurti, maieuri decoltate, mai nou..ochelari de soare in biserica.
Vad la biserica femei tinere imbracate cu fuste pana la panat, cu bluze cu maneci lungi, din materiale destul de groase ptr o vara ca aceasta..cu batic infasurat in jurul gatului, cu papuci invechiti si prafuiti, care automat ma duc cu gandul la femeile de la tara trecute de o anumita varsta, sau la maicute. Ar mai fi o varianta..poate nu au altceva, atunci e de inteles. Dar daca aceste femei se imbraca in mod intentionat asa atunci chiar nu inteleg...
Aceasta este tinuta corespunzatoare ptr o femeie in biserica?
Daca da atunci cu parere de rau pot spune ca probabil niciodata nu voi atinge un asemenea grad de "smerenie".
Eram odata la o manastire si am vazut o femeie care tocmai intra pe poarta manastirii. Purta fusta lunga si larga,bluza corespunzatoare, din materiale destul de pretioase, frumos colorate, iar pe cap avea o naframa la fel de pretioasa.Nu i-am vazut fata, deci nu pot spune daca era machiata sau nu...dar mi-a placut tinuta ei..
Voi ce parere aveti?
|