Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Ispita ,ea, este prezenta nonstop si probabil ca si barbatii sunt in consecinta.La fel este si pt. femei.Nu particularizez nici pt. unii nici pt. altii;vorbesc la general.Cind am raspuns nu am avut in vedere femeile cu tinuta canonica ci doar pe cele ...comunitare.Acestea pot fi ,eventulal,ispititoare.
Nu m-am suparat ,iar daca v-am lasat o asemenea impresie imi cer iertare !
,,Prin comparatie!cum mai poti fi ispitit in biserica..." simplu,dvs nu vedeti...pai ce ste pe strada este si in biserica.Oameni cu tupeu,desconsideratie si indiferenta exista si in biserica si si in afara ei. Tolerati de catre preoti... ca sa nu-i sperie si sa le scada... veniturile astfel !
|
Ceea ce incercam eu sa subliniez,este faptul ca ar trebui sa ne imbracam decent din RESPECT pentru sfantul locas,pentru biserica.
Asa cum niciodata nu am sta decoltata in fata bunicilor,sau la masa nu sunt indecent imbracata chiar daca sunt doar doamne,deci unde nu s-ar pune problema ispitei.
Asta am incercat sa spun:o femeie in primul rand din respect pentru locul in care se afla ar trebui sa fie serioasa,nu neaparat ca se mai gasesc si barbati pe acolo....