View Single Post
Vechi 06.08.2009, 16:01:29
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Tzantzarika Vezi mesajul
Sunt divortata - nu m-a batut, nu m-a inselat - n-am nici unul din motivele clasice ca sa am dreptul sa divortez. Pur si simplu iubirea a murit. N-am mai putut sta cu el. Eu sunt cea care a vrut divortul.
Si acum ce fac? Ce pot face in continuare? Am cunoscut pe altcineva. Traiesc cu el de aproape 2 ani.
Mai am vreo sansa sa nu ma simt atat de vinovata cand intru intr-o biserica - sa nu ma simt condamnata?

Am fost la preoti - m-am spovedit - ei sunt tare ingaduitori - dar eu nu ma simt usurata dupa spovedanie.
.............................
RASPUNS
Biblia ne invata astfel: '' singurul caz de divort ingaduit in fata lui Dumnezeu este ADULTERUL...daca el nu te-a inselat,nu ar fi trebuit sa te desparti,iar faptul ca te simti INGREUNATA,s-a ivit din cauza ca SUFLETUL este IMPOVARAT...in cazul tau,ai cedat placerii pe care o numesti iubire (iubirea cunoscuta de toti oamenii este un amestec de erotism,placere trupeasca,noutate,posesiune,multumirea din posedarea celuilalt,siguranta oferita de aceasta fapta,senzatiile traite...ma rog,cam asa ceva)...Dragostea de care vrea Dumnezeu sa o INVATAM,nu cuprinde asa ceva...deci...stai linistita...si eu am procedat identic,dar pe parcursul mai multor ani,am realizat gresala facuta...acum,ce-ti ramine de facut este sa uiti cele savirsite (prin vointa apare uitarea)...si dedica-ti viata servirii noului sot si copiilor tai fara sa uiti de Dumnezeu,acea povara pe care o simti este certarea LUI pentru tine care se va stinge in timp,prin rascumparare (caz in care omul uita) sau,asemenea sfintilor,prin rugaciune poate fi mentinuta (pentru a nu uita de Dumnezeu)
Reply With Quote