Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de maya
si ce daca oamenii de stiinta sustin ca lumea a fost creata in 15 000 ani. dupa parerea mea timpul este relativ. o profesoara din liceu, care are strudii temeinice de dogmatica, ne-a zis la un moment dat ca pana urma, 6 zile in care a fost creat pamantul si tot ce e pe el, puteau insemna chiar cei 15 000 ani, caci timpul a fost creat de Dumnezeu, care este in afara timpului.si sunt de acord cu ea. toate au un sfarsit, chiar si timpul,contrar parerii multora.
|
Corect.Eu m-am referit la faptul ca daca ar fi sa cuantizam totusi timpul acesta relativ,ar fi undeva acum 15 000 de ani.Deci ai dreptate.
|
La ce timp va referiti voi???????
Intai am fost creati spiritual si este un timp.
Dupa aceaia am fost creati material un alt timp.
15000 de ani e foarte putin dar voi puteti crede ce vreti.
|
Frate,nu te supara,dar tie nu-ti mai raspund.Si asta nu din rea vointa,din partea mea cel putin.Am vazut ca tu pui aceleasi intrebari sub alte forme,iar cand cineva incearca sa te lamureasca ii zici ca are probleme.Acum eu ma intreb cine are probleme,cel ce raspunde sau cel ce nu vrea sa asculte si sa inteleaga????Mai spui ca scriu lucruri pe care nu le inteleg,pai acum scuza-ma,dar cine nu intelege ce?Tu de ce ai venit pe forum,sa inveti ceva sau numai sa ispitesti?Mda,uite prost asa cum sunt,am inteles ceva:ca tu vrei cu price chip sa fi crestin si atat!Tu si cu Vadim,care tot timpul il aud cum ca noi suntem crestini s.a.m.d.Gresit!Noi suntem ortodocsi,acesta e un forum ortodox,nu crestin.Crestini sunt si catolicii, si protestantii.Ne acuzi ca nu-i iubim pe cei neortodocsi.Tocmai fiindca ii iubim le atragem atentia ca se afla inselare.Daca nu i-am iubi i-am lasa sa-si piarda sufletul in muncile vesnice ale iadului.Cel ce te iubeste nu iti aproba greselile,ci iti atrage atentia sa te indrepti.
P.S.Scuze pentru OFFTOPIC.