View Single Post
Vechi 06.08.2009, 16:45:27
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Nu m-am implicat pana acum in acest subiect caci stiam ca fenomenul ,,Noul Ierusalim,, e de natura sectara dupa cum l-am auzit pe Parintele Cleopa spunand: ,,Pucioasa se va ineca in eres (erezie).,,

/[
Ierusalimul unde am stat un an si jumate e unul singur, nu doua, iar de Sfinti stiu ca daca sunt sfinti nu ingaduie sa fie numiti asa caci se considera cei mai mari pacatosi. Cine este aceasta Verginica de o numesti in mod nemeritat ,,trambitza Domnului,,?
Cu multa mahnire constat, vsovi, ca ai luat-o rau pe aratura. Te mai consideri ortodox sau ce?

Unde l-ai auzit spunind? cand tocmai el marturisea mereu:

"Eu sunt Moshul Putregaiul mancav-ar raiul" deci marturisea ca Parintele prooroc Arsenie Boca avea dreptate cand spunea ca "numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa fereasca Dumnezeu" vorbind despre cei ce mergeau spre CIE-CMB-bilderberg citit invers ... deci iata cum Marturisea intzeleptul Parinte Cleopa mereu cele 7 Trambitze ale Domnului...

iar voi va folositzi mereu de marii noshtrii duhovnici care nicidecum nu au osandit sfintzii shi proorocii Domnului shi voi v-atzi gasit sa-i consideratzi secta shi eretici? folosindu-va de parintzi? de duhovnici? poi ai citit ce am scris in postarile de mai sus?

Ierusalimul unde ai stat este Ierusalimul Patimirii shi nu al Slavei lui Dumnezeu, caci Ierusalimul Slavei este Noul Ierusalim care este Romania...

iar daca a zis Parintele Cleopa asha asta inseamna ca Romania se va inneca in eres... in erezii... deci la voi s-a referit Parintele Cleopa... care nu primitzi pe Hristos in Duhul...

"Cu multa mahnire constat, vsovi, ca ai luat-o rau pe aratura. Te mai consideri ortodox sau ce?"

poi in afara de ostashii lui Iosif Trifa, de cetatea de la Maglavit shi de la Vladimireshti shi Recea shi Prislop shi sfanta Cetate a Noului Ierusalim, in afara de Patriarhul Irineu Bistritzeanul, de Manastirea de pe Caraiman, deci in afara de cei care cred shi au primit glasurile de Trambitza, restul cu totzii sunt apostatzi... deci ashtia de care vorbesc sunt singurii ortodocshi pe langa cei care inca n-au auzit, n-au aflat shi n-au avut cum sa ia aminte, shi eu nadajduiesc sa ma numar printre ei din Mila Domnului...

"Cine este aceasta Verginica de o numesti in mod nemeritat ,,trambitza Domnului,,?"
sa fie nevrednici cei ce au luptat shi au invins antichristul? caci cele 7 trambitze au biruit shi vor birui de la Domnul insashi marshavia shi rautatea antichristului care shade ca Pisi pe nisipul marii ca sa... shi nu eu o numesc pe sf Verginica asha care era o buna credincioasa din BOR shi a murit shi s-a inaltzat la Domnul prin anii '80 ci asha o numeshte insushi Domnul Hristos venit in Duhul caci El marturiseshte ca ea este Trambitza Domnului, adica Trambitza Lui, o fecioara saraca shi curata care dupa ce a postit 40 de zile numai cu anafora shi apa sfintzita a fost aleasa de Domnul ca sa dea prin guritza ei Cuvantul lui Dumnezeu pentru vremurile de peurma... dar era aleasa de El inca de mica mica... shi a rabdat multe boli shi necazuri cu smerenie shi multzumire pentru Dumnezeu shi dumneata spui ca o numesc nemeritat? poi sigur ca eu nu merit s-o numesc, dar asha a numit-o Dumnezeu, sf Treime, caci ea este shi era shi va fi o buna fiica a Maicii Domnului.

"Cu multa mahnire constat, vsovi, ca ai luat-o rau pe aratura."
da caci doar pe aratura mai potzi ajunge la adevar... caci restul sunt in necazul cel mare. Shi am incercat sa fac potecutza de la Domnul la voi ceilaltzi... adica mai mult Domnul s-a straduit sa va aduca la El ca eu doar m-am fericit sa particip la lucrarile Lui... deci sigur n-am nici un merit... decat ca am facut orice pe gLume ca sa iau slava de la oameni... de la draci shi sa fac pe grozavul ca... dar eu n-am avocatzit ci doar m-am bucurat shi am marturisit ceea ce cred shi ash vrea sa shi fac cu credintza fiind credincios... dar nu reushesc fiindca am o fire ingamfata de lepadatura... ura... fara... ra... rabdare... dare.

Last edited by vsovi; 06.08.2009 at 17:48:23.