View Single Post
Vechi 06.08.2009, 17:51:55
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rightful8912 Vezi mesajul
m-ai pierdut...vroiam sa imi spui cum de un Dumnezeu care e iubire nemarginita si e perfect, ar omora un om doar fiindca a muncit duminica...cum e posibil asta?...adica omul ala traia in stare decazuta (desi el doar culegea niste lemne...ce e asa de decazut in asta) si dumnezeu a zis...."da..ce sa imi mai pierd vremea cu asta...il omor si gata"
Nu cred ca omul ala a murit NUMAI pentru ca a strans lemne de pe jos. Eu cred ca Dumnezeu l-a asteptat toata viata lui sa se indrepte si sa se intoarca spre El si degeaba. Cred ca era un caz fara speranta care a avut sfarsitul in acea zi - fatala pentru el.

E bine de stiut ca moartea vine pentru orice om rau atunci cand omul este intr-o stare din care chiar nu se mai poate intoarce spre bine. Altii pot muri exact cand sunt pe calea cea buna si raman intr-o stare de bine vesnic. Dumnezeu stie cel mai bine cand sa ne intrerupa viata pe pamant, dar asta e in functie de raspunsul pe care I-l dam noi in rastimp.

Mai sunt si alte cazuri grele in VT pe care e dificil sa le intelegem sau care sunt imposibil pentru noi de patruns cu logica noastra si la prima vedere.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote