View Single Post
Vechi 06.08.2009, 17:58:14
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Pai Costel, dar daca ti-ar vorbi toata ziua de scutece, de mersul la oala, de hainute etc, cred ca te-ai plictisi.. Si mai exista si alte meserii decat cea de consultant financiar sau broker.

Sa nu exageram! Sigur, daca vrei sa faci cariera si iti neglijezi din cauza asta familia, nu este bine. Dar daca ai o meserie frumoasa pe care o exerciti in asa fel incat sa ai timp si energie si pentru familie, ce este rau in asta? La mine in familie asa a fost, si pot spune ca mi s-a purtat de grija si am fost iubita mai degraba prea mult decat prea putin.
Ce sa faca o femeie care are o asemenea meserie, care a facut studii, sa stea numai acasa si eventual sa isi verse plictisul si amarul pe familie?

De altfel, si un barbat care face cariera poate sa isi uite familia si nici asta nu e bine. Ganditi-va la cei care se intorc in fiecare zi dupa ora 8-9 cand se culca copiii. Si care ajunsi acasa, sunt ca niste legume stoarse si nu mai au putere nici sa se uite la copii.