un alt eveniment p care eu il consider a fi minune, este legat de o buna prietena a mea.aceasta a ramas insarcinata,necununata fiind.ea a decis sa pastreze copilul, dar majoritatea prietenilor si rudele se tineau de capul ei sa nu lase copilul. avut probleme mari cu parintii,s-a despartit de prieten care a fost destul de socat de veste,si a trecut prin atatea incat m-am mirat ca nu a pierdut sarcina.era cu nervii la pamant.mereu vorbea cu noi, cei cativa prieteni care o sustineam si ne spunea sa ne rugam pt ea ca ea nu mai poate sa le tina piept tuturor si ca doar aicuta domnului o mai poate ajuta. principalul motiv invocat de parinti pt a nu tine sarcina,era lipsa banilor.o prietena de familie a trimis-o la un preot,care,auzindu-i problema, i-a dat bani pt a tine copilul,3 milioane de lei vechi pe luna timp de un an, bani pe care i i-a dat in mana, asa ca tatal nu a mai putut invoca acest motiv.intre timp s-a impacat cu prietenul,care isi cauta deja de lucru,iar in luna a 7-a a facut cununia civila si religioasa, asta s-a intamplat acum 2ani.au o fetita de toata frumusetea si sanatoasa tun.iata ca minunile nu trebuie sa fie neaparat ceva supranatural,ca o vinderare miraculoasa,ci pot fi facute si prin oameni.atunci cand te astepti mai putin,maica domnului isi arata grija fata de noi.
|