Hot de software?
In orice problema de constiinta pe care o avem, este indicat sa ne sfatuim cu duhovnicul. De ce? Deoarece, prin credinta, prin el poate vorbi Cuvantul lui Dumnezeu.
Asa ca dau slava lui Dumnezeu ca l-am intrebat si, ca si raspuns am primit ceva de genul (zambind cu dragoste, in sensul ca "iti faci griji pentru asta!? si nu vezi pacatele ce ard in tine?"): [le poti folosi] "atata timp cat nu produci bani vanzandu-le...".
Daca altcineva primeste un alt raspuns, poate nemultumitor, sa-l urmeze cu credinta ca face aceasta pentru Dumnezeu [de fapt pentru mantuirea propriului suflet].
In orice caz, inainte de a merge la duhovnic, am incercat sa folosesc cat mai putine programe sparte si mai mult programe la liber. Nu a fost usor... diferenta probabil se poate compara cu doua haine: una are si alta nu are buzunare (prin buzunare referindu-ma la caracteristici/functii - totusi si comoditatea in folosire este de luat in calcul s.a.).
Dar, analizandu-ma am observat ca incepusem sa ma intereseze aceasta problema ca urmare a unei frici. Frica de a nu fi prins. Prins de catre autoritati si sa dau socoteala. Si, gandind ca in acest fel [folosind programe sparte] eu gresesc si in fata lui Dumnezeu... Totusi nu a fost asa.
Deci, pentru fiecare problema de constiinta, consultativa cu credinta duhovnicul [si ascultati [si urmati] sfatul lui].