View Single Post
Vechi 07.08.2009, 13:27:40
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinel78 Vezi mesajul
daca vreti sa va lasati de net cel mai bine ar fi sa desfintati netul
Desfiintarea net-ului,nu rezolva problema.Te asigur!Eu si partenerul meu ,hotarisem acum vreun an ,sa desfiintam net-ul pe motiv ca el ,in loc sa lucreze ce aveam de lucru,intra pe net si..dus era....pe net.pe netlog si pe facebox,etc.Cauta....Apoi pentru ca lucrurile sa nu degenereze,am hotarit sa renuntam la net-ul,de acasa...Isi facea cale si mergea la o sala,in oras,unde isi continua ...cautarile...Acum,a plecat definitiv....il vad pe netlog si altele...
KURAEV,spune ca INTERNETUL nu este o inventie a DIAVOLULUI ,este numai o unealta prin care.....
Desigur ca Dumnezeu a creat NET-ul ,si ni l-a lasat spre folos,dar sa nu uitam ca Satan vine cu sunetul de sirena:WWW....si uiti si cum te cheama...Mai ales daca esti slab de inger...si daca nu ai frica de Dumnezeu.
Cind te-ai inscris la internet,te-ai inscris la...CADERE,si CADEREA nu mai e decit o chestiune de ...timp,pentru ca Satana are siretlicurile lui...Cine ,pe internet nu a cochetat chiar si pt o mica glumita,"nevinovata" cu altcineva? ...Delicata problema...asta cu net-ul...
Sa ne dea Domnul PACE!
Reply With Quote