sarut mainile
am fost si ma trimis la moldova sa fac buletinul de unde sunt eu aici proprietarul numi face mutatie si nu am cum sal fac am doar certificatul de nastere al meu daca este vb de spital Dumnezeu nea ferit vede ca nu avem si nu ne chinuie si cu spitale ca sa merg la moldova imi trebuie bani trenul actele acolo certificatul lui cristi nu zic poate mi se va da din urma dar calculul care ma ajunge sa fac toate actele si drumul ma ajung la 6 milioane aproape si cu 12 milioane din care dam chirie si datorii la stat ne raman cativa nu avem pentru drum sami rezolv cu actele preotul ma trimis la dumneavoastra sa ma ajutati dumneavoastra la el nu stim la care usa sa batem azi dimineata mam dus cu copii in brate la primarie sa vb cu primarul nu ma primit nu stiu unde sa apelez sa pot sa rezolv cu actele mie si frica sa nu si amenzi am incercat sa luam din banca dar nea respins dosarul nu ne incadram nu am vrut decat 20 de milioane si nu ni la aprobat nu stiu unde sa mai apelam numai cei care au fost purtati pe drumuri de politii sau primarii stiu si in spital am avut probleme cu actele cand am nascut nu stim unde sa apelam ma rog la Dumnezeu si la Maicuta Domnului din ceruri sa gasesc sa fac actele prin intermediul dumneavoastra daca neati sti situatia poate mai bine neati intelege Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi ca suntem amarati cu legile astea mori si te ingroapa de viu plangi mergand pe strazi dar nimeni nu te intreaba de ce .
|