Draga sabina, n-are rost sa-ti mai comentez postarea ca nu terminam niciodata cearta!
Despre ce elemente neoprotestante vorbesti?? a, ca se canta cantari asemanatoare?, cantarile nu OD le-a luat de la sectari, ci ei de la noi, ca se predica in stil protestant? asta ramana la latitudinea fiecaruia de a percepe o predica
ca se practica rugaciunea libera? poi sincer te intreb, putem ingradii rugaciunea?, se practica si rugaciunea dupa carte!
Nu l-am pus la inaintare pe par Mihoc, si nici intr-un caz nu ma cred mai presus de el, am spus doar ca-i impartasesc convingerile!
"inculti cand e vorba de dogma ortodoxa" poi daca ar fi sa fim sinceri de astea sunt 90% dintre cei care se declara ortodocsi, vreau sa-ti spun ca cei din OD chiar stiu mai mult despre dogma ortodoxa decat multi altii
Draga mea, tu ai o obsesie cu erezia!, erezie e sa nu-l urmezi pe Domnul, uita-te la tara asta care se declara, repet se declara ortodoxa, ca numa ortodoxa nu este, si tu nu incapi de niste oameni care vor cu adevarat sa traiasca pocainta, spiritualitatea si liturgica ortodoxa, acuzandu-i ca sunt fanatici, "handicapati" si sectari, oare asa sa fie? nu mi-ai raspuns la intrebarea cu privire la tinerii din OD!
aceeasi parere o aveam si eu despre OD inainte, si am cautat raspunsuri si mi-am dat seama ca m-am inselat, repet nici OD nu e perfecta, si inca ceva, OD nu e BIserica, cei din OD sunt in Biserica, n-au nevoie sa formeze alta biserica, alt cult sau confesiune!
Crede-ma esti prea dura in afirmatii!
|