Subiect: din Sf.Parinti
View Single Post
Vechi 30.01.2007, 22:53:09
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Arhanghelul: Vad ca esti plin de intrebari, dar de ce nu cauti si raspunsurile in postarile adresate tie?!? Nu pot sa ma repet la infinit. Ti-a cerut cineva ceva? Nu. Eu am spus ca noi ii iubim pe ceilalti oameni, dar uram faptele lor cele rele.
Eu ti-am vorbit ca unui ortodox, dar daca tu vrei sa crezi in altceva decat ortodoxie, ortodox ´fiind (!!!) nu cred ca te opreste cineva. Dar cand ai deja credinta dreapta, ce poti alege altceva, decat una care nu e dreapta. Daca pe tine te satisface solutia, n-ai decat. Si pentru tine e valabil liberul arbitru.
Interesant ce spui despre Lucifer. De fapt numele lui a fost Lucifer, pe vremea cand era heruvim, dar de cand ce a cazut din cauza mandriei lui, se numeste pana astazi Satana. Sunt unii, care vor sa-l preamareasca ca pe adevaratul inger de lumina, ceea ce stim cu totii ca nu este adevarat, asa cum numele lui inseamna minciuna.
"Eu iubesc tradarea dar ii urasc pe tradatori."
Iti spune ceva acest citat???????
Unii spun ca Lucifer e Arhanghel altii spun ca e Heruvim de fapt ce grad are???????
De fiecare data cand cineva spune ca ceea ce face el e mai bun decat ce face altul e mandrie,aratai omului prin fapte ca ceea ce faci este asa cum spui si nu prin rautati sau intepaturi la adresa invataturii lui.
Cuvantul Ortodox inseamna dreptcredincios sau dreptmaritor dar la voi vad alceva,vad o disputa pentru primul loc sau care e mai bun iar ceilalti sa iasa afara ca nau ce cauta aici de unde aceasta ostilitate la un popor atat de bland ca eu nu inteleg.
Tine minte ca Domnul Nostru HRISTOS nu a distrus raul cand la intalnit la inteles e o diferenta totusi nu crezi.
Reply With Quote