Subiect: TIMPUL ?
View Single Post
Vechi 30.01.2007, 23:16:21
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maya
Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
La ce timp va referiti voi???????
Intai am fost creati spiritual si este un timp.
Dupa aceaia am fost creati material un alt timp.
15000 de ani e foarte putin dar voi puteti crede ce vreti.
ce anume intelegi prin creati spiritual?vb de timpul material cum l-ai numit tu.este vorba despre acest interval care a trecut de la crearea lumii si pana azi. de la crearea acestei lumi materiale.vroiam sa evidentiez faptul ceea ce afirma stiinta cu privire la intervalul de timp in care s-a format pamantul nu este neaparat incompatibil cu ceea ce spune sfanta scriptura.altele sunt absolut incompatibile cu scriptura si anume acea teorie evolutionista,in care omul ar fi evoluat din maimuta, :D ceea ce mie mi se pare de neconceput.
Omul are un corp spiritual inainte de toate care a fost creat in planul spiritual si dupa aceea a coborat pe pamant sa ea un corp fizic dar corpul spiritual a fost facut inainte de a fi facut pamantul ca planeta fizica.Iar noi nu putem sti cat a durat acest timp.La un moment dat stiinta si religia se vor uni si atunci vom intelege anumite lucruri din creatie mai bine.Stii e un citat care spune ca totul e spirit,atunci e posibil ca si fierul sa fie tot spirit, si atunci ne intrebam oare creatia care se vede nu a fost intai facuta in spiritual si dupa aceea adusa in plan fizic.
Dar oare cum a fost adusa???????
Chestia cu maimuta este exclusa.
Reply With Quote