Nu trebuie sa puneti numarul de telefon pe forum, ci doar sa-l dati prin measj privat sau prin e-mail la unul sau doi de pe forum care vor sa ia legatura cu dansul.
Imi pare rau ca pe aici nu pare sa fie nimeni din Tulcea. Un carucior nu e chiar imposibil de obtinut, eu tocmai am vorbit pentru unul pentru o alta famile saraca. Si daca as mai putea face cumva rost de inca unul nu as avea cum sa-l trimit la Tulcea... Dar sa intreb nu mi-e chiar asa de greu si poate nici altora de pe forum nu le este daca au rude, prieteni cu copii care nu mai au ce face cu un carucior... si preotul din parohie poate intreaba duminica dupa slujba daca exista cineva dispus sa va dea un carut.
Personal prefer port-bebe-ul.
Nu mi-ati raspuns daca ati luat legatura cu serviciile de asistenta sociala.
Nu va suparati de intrebari si incercati sa fiti cat mai coerenti in ceea ce scrieti. Noi, nefiind in aprpierea dvs sa putem cunoastem personal situatia trebuie sa avem unele garantii ca eforturile pe care le facem au un rost. Eu intr-o mica masura, dar am prieteni care s-au preocupat mult sa-i poata ajuta pe altii si stim ca e foarte riscant cand trimiti bani departe. Si la persoane cunoscute poti avea surprize neplacute (eu am avut), la distanta cu atat mai mult.
|