inca ceva...
Te cred ca e greu sa suporti o idee, nu vreau sa cad in judecata, dar numai Dumnezeu stie exact daca esti sau nu vinovata. Te inteleg ce simti, am trecut prin asta, dar daca nu-ti recunosti boala, nu o spui doctorului, el nu poate sa te vindece. Nu pentru ca nu ar sti ce ti se intampla, ci pentru ca ne-a dat libertatea de a alege intre El si satana. Calea Lui, e Calea, Adevarul, Viata - cararea e foarte stramta, cere jertfa, dar iti ofera aceasta sansa de a alege pana in ultima clipa a vietii - asemeni talharului de pe cruce. Problema este ca vrasmasul iti pandeste fiecare miscare, la fiecare slabiciune el iti ofera o cale lesnicioasa, si te trage treptat, azi un pic maine un pic. Iti trebuie curaj, sa iei "taurul de coarne" si sa te "agati" de sutana unui preot bun, dispus sa te vindece. Este si aceasta o problema, preotii de mir (din lume) adica parohi sunt de obicei foarte ocupati, se poate sa nu-ti poata acorda timpul de care ai nevoie. Atunci e bine - asa cum am vazut ca au mai spus alti useri, sa-ti iei o vacanta de cateva zile si sa mergi la o manastire apropiata. Nu te duci doar "in vizita", ci sa stai cateva zile, o saptamana. Important e sa te hotarasti pentru vindecarea ta sufleteasca. Dumnezeu sa-ti ajute!
|