pentru doamna divortata
Imi cer iertare ca intervin cu parerea mea umila, de pacatos.
Eu va spun ce as face eu, apoi dumneavoastra hotariti singura. Eu as merge la sotul parasit si i-as cere iertare cu lacrimi de pocainta ! Bineinteles ca intii mi-as cere iertare de la Insusi Dumnezeu ! "Ce a unit Dumnezeu, omul sa nu desparta !"-este scris !
Impacarea cu dumneavoastra insiva si cu Dumnezeu vine numai si numai pe calea iertarii ! De aceea trebuie sa ne cerem iertare.
Are mare trecere inaintea lui Dumnezeu aceasta ! La mine a venit intr-o noapte diavolul inpersoana dar Dumnezeu l-a alungat pur si simplu, pentru ca, multumesc lui Dumnezeu, mi-am cerut iertare (avusesem o disputa apriga si lunga cu un sectar). Nu am cugetat ca-i sectar, ci, multumesc lui Dumnezeu, mi-am cerut iertare de la el ca l-am retinut atit de mult chiar daca femeia cu care locuia (si cu care avea o fetita de citeva luni) il sunase de vreo 3 ori ca sa vina acasa.
Intelept este sa fii constient ca fiecare om este un suflet pe care Dumnezeu il iubeste si-l vrea inapoi ! Intelept este sa cautam vina noastra inainte de toate !
Dupa ce ti-ai cerut iertare, roaga-te lui Dumnezeu ca sa-ti arate ce sa faci. Dar asa sa te rogi incit sa fii pregatita a accepta ORICE RASPUNS de la Dumnezeu ! S-ar putea ca raspunsul sa nu-ti placa. Mie, de exemplu, rareori imi place, de aici se vede cit de pacatos sunt. Dar cer de la Domnul tarie ca sa-L urmez pe El, sa fac Voia Sa Sfinta si nu voia mea pacatoasa !
impacarea fara iertare este ca si frectia la piciorul de lemn...inselare !!!!
sa ma ierti,
mircea pacatosul
|