Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Se pare ca tu n-ai citit Biblia,sau n-ai interpretat-o bine,sau n-ai vrut s-o intelegi???Acolo se spune clar ca omul a fost facut mai intai fizic,material,iar apoi Dumnezeu a suflat duh de viata asupra lui.Deci nu a fost niciodata cum l-ai prezentat tu.Ca a trecut un timp intre crearea Pamantului si ajungerea omului pe el e adevarat,dar nu avem de unde stii cat timp a trecut.Oricum,culoarul speculatiilor e deschis.
|
In Biblie scrie ca a fost facut dupa asemanarea LUI DUMNEZEU.
Geneza cap.1 ver.26,27
Apoi Dumnezeu a zis: Sa facem om dupa chipul Nostru,dupa asemanarea Noastra;el sa stapaneasca peste pestii marii,peste pasarile cerului,peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele cari se misca pe pamant.
Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau,L-a facut dupa chipul lui Dumnezeu;parte barbateasca si parte femmeiasca i-a facut.
Geneza cap.2 ver.7
Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului,i-a suflat in nari suflare de viata,si omul s-a facut astfel un suflet viu.
E chiar asa de greu sati dai seama eu nu cred ca e greu dar trebuie sa fii mai atent asta ma invatat un om care e trecut ca eretic de Biserica Ortodoxa ,Catolica si care mai sant ca nu le stiu pe toate pederost.