View Single Post
Vechi 08.08.2009, 10:28:18
teatru-copii teatru-copii is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2009
Locație: Botosani - Saveni
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru teatru-copii
Implicit daca are rost

Pentru Mirecea si Adventure

Ati cere iertare la modul formal, ca si cum indeplinesti o conditie la starea civila este un nonsens. Intr-un divort poate fi doar un partener vinovat, dar de obicei sunt ambii si este cea mai frecventa solutie adoptata de instanta. Divortul a devenit ceva obisnuit la noi pentru ca atunci cand incep casatoria, mai ales pana sa se faca religie in scoala, sotii nu sunt pregatiti spiritual pentru aceasta taina, nu stiu cum sa-si duca crucea si iubirea se termina dupa luna de miere. Pentru a relua firul rupt al unei casatorii, este nevoie sa se umple un golul cu care s-a inceput. Deci sotul d-nei tzantzarica ar trebui pregatit la randul lui, dispus la randul lui sa-si ceara iertare si sa-si asume rolul de sot pe care nu si l-a indeplinit. Va spun din propria mea experienta, am umblat ani de zile pe la manastiri, am indeplinit canoane peste canoane. Numai Dumnezeu stie raspunsul, nu e cazul sa se imbete cu apa rece, probabil ar fi mai bine sa continue ce a inceput, dar in ascultare de dumnezeu. Aceasta ascultare o va duce pe drumul croit pentru mantuire - poate fi cu sot, poate fi fara sot, poate fi cu primul, cu al doilea, cu altul - vezi samarineanca din evanghelie cu al cincilea barbat si nici acela, care il vesteste pe Hristos unei intregi cetati. Nu i-a mai trebuit barbat caci l-a urmat pe Domnul! Doamne ajuta!
Reply With Quote