Despre suflet
Zilnic sufletul meu este trist,nu mai cunosc decit
resemnare,acceptare,disponibilitate,intelegere si ratiune...zilele acestea mi-asi dori sa ma marturisesc on-line,nu se stie cine va veni cu un sfat bun,o idee buna pentru mine...si imi face placere sa va impartasesc o experienta personala care s-a intimplat in viata mea in urma cu 9 ani.de fapt prezenta mea aici pe forum imi aduce o liniste pe care nu o gasesc printre cei din jurul meu (care nu exista) care sint preocupati de orice altceva in afara de Dumnezeu.In urma cu 9 ani s-a produs ruptura de fosta prietena,eu neavind dorinta sa o parasesc caci o iubeam...iar ea mi-a dat cu piciorul.Ca urmare ajunsesem din om,neom...umblam zi si noapte fara somn,fara hrana.La un moment dat,cind mi-am dat incaltamintea jos din picioare,sosetele erau insingerate,fapt care a reusit sa-mi atraga atentia.Dintre degetele de la piciorul sting si drept,dintre TOATE degetele curgea singe ca urmare a frecarii continue a degetelor intre ele in urma abuzului mersului pe jos.Apoi,la un moment dat in acea perioada a aparut necesitatea de a merge la toaleta iar din cauza ca corpul meu fusese privat de hrana (nu puteam/nu simteam nevoia)cred ca vre-o ,oricum peste 20 de zile (in schimb eram drogat de cafea si tigari) matele se uscasera in interior,of,ce probleme au fost la baie,si MULTE altele.Acestea au fost scrise pentru a putea fi inteles contextul.Buuuun.
Intr-o seara,cred ca era la vre-o 6 luni de zile dupa ruptura,citeam intr-o carte,nu mai retin ce anume,la un moment dat m-am ridicat de pe scaun (eram in bucatarie) si in secunda in care am fost in picioare,IN INTERIORUL MEU A STRALUCIT O LUMINA ORBITOARE si am retinut de atunci ca MI-A FOST SCARBA DE TRUP (MIE DE MINE)
De atunci a inceput natura cautarilor mele.Si am inceput cu biblia,apoi pelerinul romin apoi cel rus apoi cartile prof,Ioan Lazar (oastea Domnului)...de acolo am cautat psihiatrie,psihologie hinduism,budhism etc,etc...dar FILTRUL,DISCERNAMINTUL a venit prin BIBLIE fata de care raportam TOATE celelalte teori.
Asa ca IN FIECARE OM EXISTA O LUMINA STRALUCITOARE pe care il numim suflet.
Si exista si la mine o MARE problema,acum,in prezent,iar momentele cind ingerul meu pazitor ma intareste,MA BUCUR ca exista,iar cind ma simt parasit,ispitit sint de cel rau sa DEZNADAJDUIESC.Poate am sa va expun azi,maine...oricum a-si avea nevoie de sfaturi a unor persoane neimplicate emotional in cele ce le traiesc,si de ce nu,acest fapt imi da putere caci observ CA NU SINT SINGUR in aceasta lume nebuna.
|