View Single Post
Vechi 08.08.2009, 12:39:12
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit Uite, prima ta lectie de istorie,pe gratis.

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Ai inteles gresit, nu sunt replici antisemite, sunt replici la ce zicea "alesul" (ei oricum se cred toti alesi...) ca in iudaism baza este in poporul lor. I s-a aratat ca nu e asa.

Ai gresit inca odata, nu se discuta obiceiuri evreiesti, pentru ca forumul este despre ortodoxism, el a venit aici ca sa.... si a primit ce a cautat, fiindca a inceput sa runce cu gunoi in ce credem noi!
Da, e o reactie violenta, dar se pare ca daca suntem prea buni, incetul cuincetul suntem dusi de nas. Eu prefer ofensiva....

Toate cele bune!
Cine a numit poporul evreu Poporul Ales a fost Dumnezeu si nu evreii. Daca ai ceva impotriva, dute la biserica si depune plangere la Dumnezeu ca a ales evreii si nu pe tine.
Judaismul este religia evreilor exact cum Crestinismul este religia crestinilor. Asa ca este de asteptat ca la Judaism sa se discute despre religia evreilor. Nu prea inteleg ce ai scris ca" mi s-a aratat ca nu e asa". De obicei scri aiureli sau numai asta este ce sti.
In nici o replica ce am scris nu am aruncat cu gunoi in ce cred altii.
Este foarte bine ca tu preferi ofensiva.Eu ti as propune ca sa faci ofensivile tale inca cam o luna cand te vei intoarce la scoala ,sa navalesti si sa inveti istoria si chiar religia ta...
Apropo:ai stiut ca si Mantuitorul tau a facut parte din Poporul Ales ? Ca si El a fost evreu si ca asa a fost rastignit? Ai stiut ca Crestinismul este legat de Judaism prin VT ?
Reply With Quote