View Single Post
Vechi 08.08.2009, 17:12:24
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Archanghel, foarte interesant tot ce ai scris, mie imi plac persoanele sincere care nu se sinchisesc sa isi povesteasca cateva amanunte din viata personala... Acum ai vreo relatie?
Si de ce esti trist? De ce sa te simti parasit? Dumnezeu e cu noi tot timpul, nu trebuie sa ne simtim niciodata singuri, chiar daca lumea e cu treburile ei lumesti sau daca un prieten ne paraseste... atasamentul nostru trebuie sa se limiteze numai la Dumnezeu, nu sa cautam intelegere si pace in afara noastra, daca vrem sa nu fim dezamagiti. Dumnezeu e TOTUL deci nimic nu ne poate lipsi atata timp cat suntem dependenti de iubirea Sa. Desigur ca diavolul ne ispiteste si ne da tot felul de ganduri dar noi trebuie sa ne rugam, sa tinem post si sa facem milostenii ca sa nu cadem in deznadejde. Transformarea e dureroasa intotdeauna, dar cu rabdare si cu vointa putem scapa de toate aceste slabiciuni.
Altceva nu stiu ce sa iti mai zic, eu nu ma pricep deloc la dat sfaturi si sunt sigura ca chestiile astea le stiai si tu deja, dar iti spun ca teoria fara practica nu aduce nici un rezultat. Imi cer iertare daca am fost putin echivoca si nu ti-am dat raspunsul dorit, poate ne spui mai multe despre tine si ce anume te nemultumeste...

Doamne ajuta!

Last edited by zoridezi; 08.08.2009 at 17:18:39.
Reply With Quote