View Single Post
Vechi 08.08.2009, 18:48:40
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

[SIZE=2] A mai trecut o saptamana, munca , stres, facturi de platit, copii de crescut, curatenie, masina e la reparat, benzina s-a scumpit, restanta la gaze nu-ti da pace, fetei ii trebuie o bluza noua de firma, baiatul te streseaza cu perechea de Nike de 250 de lei pe care o tot vede in vitrina magazinului, ce mai , o adevarata harababura, ..duminica dimineata..o zi de ragaz, mai zabovesti putin in pat..daca nu azi atunci cand, niciodata nu avem timp..vorba aia "Doamne iarta-ne" dar azi nu merg la Liturghie , o fi si Dumnezeu intelegator , vede clar ca nu am timp, numai un stres si o fuga sunt, cand sa am timp sa-mi trag sufletul daca nu azi, azi cand nustiu de ce tocmai se nimereste sa fie si slujba Sfintei Liturghi, nu am timp si cu asta basta..asa sa fie? dar timp pentru telenovela preferata gasesc, pentru meci tot timpul gasesc o portita, ..a, la o bere e musai sa merg ca doar om sunt...totusi trebuie sa imi verific si mailu..mai o conversatie pe messenger... a da si o plimbare prin mall..poate azi punem de un gratar sau stai..un prieten tot insista sa-l vizitez..cand altcandva daca nu azi..Doamne ..vezi.,. pur si simplu nu am timp..poate duminica viitoare
[/SIZE]

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote