View Single Post
Vechi 08.08.2009, 20:22:50
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Archanghel vreau sa te rog ceva, dar sper sa nu te superi pe mine ca nu o zic cu rautate, te sfatuiesc sa nu mai dai importanta fenomenelor supranaturale sau iesite din comun, ca altfel risti sa iti ingrasi mandria... zic asta pentru ca ai amintit ca ai un al saselea simt si ca ti-ai vazut lumina interioara, apoi ca ti-ai ales nick-ul archanghel. E de preferat sa nu te inalti cu cugetul mai mult decat trebuie, pentru ca diavolul ne amageste unde ne asteptam mai putin. Multumeste-i lui Dumnezeu pentru ca te-a invrednicit sa iti reveleze anumite lucruri care de altfel ti-au fost spre folos, ar fi pacat ca tocmai acestea sa iti fie piatra de poticneala.
Cat despre parerea oamenilor si ca acestia te privesc ca pe un ciudat, aminteste-ti ce a spus Iisus:
19. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște.
Nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu tine din moment ce ii vorbesti de lucruri straine. Si eu am intampinat multa ostilitate atunci cand am vrut sa vorbesc despre lucruri mai serioase, ba chiar se straduiau sa imi schimbe conceptia despre viata, ca dau dovada de multa imaturitate, ca religiozitatea e un semn de inadaptare sociala, etc.(si asta am patit-o cu niste asa-zis crestini), asadar dupa cum bine ai intuit nu esti singurul care are parte de nemultumiri.
Eu nu prea am perioade din astea depresive dar am alti pitici pe creier, asa ca nimeni nu scapa de 'omul cel veci' fara sa transpire un pic :)

Last edited by zoridezi; 08.08.2009 at 20:25:55.
Reply With Quote