View Single Post
Vechi 09.08.2009, 10:05:24
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de luciandumitrescu07 Vezi mesajul
Problema mea este ca la nici un an de la sfanta casatorie am probleme in familie si nu stiu cum sa le rezolv. De aceea va cer sprijinul in gasirea unei solutii morale eficiente chiar luand in considerare si divortul. Suntem de aproape 8 ani impreuna si casatoriti prin taina cununiei de aproape 1 an de zile, mai precis din septembrie anul trecut. Nunta a fost frumoasa, totul a fost frumos, pana cand, acum cam o luna de zile a inceput sa se raceasca relatia noastra, respectiv doamna mea se tot ascundea de mine, tot scria fel de fel de lucruri la calculator pe messenger fara sa mi le arate. De fiecare data cand cerem explicatii devenea nervoasa, agitata si niciodata nu imi arata ce scria si ce a scris. Pana intr-o zi cand s-a nimerit sa salveze un mesaj in word de pe messenger pe care eu l-am citit, in care cineva ii spunea ca viata i se pare grea fara ea si nu credea ca sotia mea il va iubi atat de mult.("NU CREDEAM VREODATA SA AJUNGI SA MA IUBESTI ASA CUM MA IUBESTI ACUM"- cam asa suna textul primit de doamna mea). Am intrebat-o despre ce este vorba si mi-a raspuns cu seninatate ca cineva s-a indragostit de ea si ea la randul ei s-a indragostit de persoana respectiva. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa continui sa imi salvez casnicia sau sa divortez? Acum eu de durere sunt plecat de acasa cu o parte din bagaje. Va rog un sfat, poate ma ajutati.
Citesc cele scrise de tine si MA VAD pe mine.Minunatule...problema nu este ea ci ESTI TU.
In primul rind,esti un barbat care NU UMBLA DUPA FEMEI.Apoi,frecventa de a face dragoste cu sotia ta,in mod clar,este decalata intre voi doi.Apoi,conform MULTOR studii facute,minimul de miscari necesare pentru a spera in multumirea/satisfactia sotiei este de 2000,iar studiile,confirma faptul ca 70 % din barbati nu au capacitatea/vointa de a oferi decit maxim 500.
Faptul ca ati stat 7 ani,confirma ca a existat un blocaj,in mod cert din partea ei (nu te-a placut suficient,nu ai multumit-o,nu esti suficient de atragator pentru ea,mari pretentii ale ei,etc,etc)
Si ar mai fi dar...sa vedem ce poti sa faci ACUM.
Daca ea nu mai doreste sa fiti impreuna...sa se desparta (graieste Sf.apostol Pavel,caci Dumnezeu este al pacii si al intelegerii)
Iar daca TU nu mai doresti,inseamna ca nu mai ai nici un fel de probleme...FA-O.
Iar daca doresti impacarea (sa-i recistigi dragostea...care...oare a fost in cei 7 ani premergatori ?)Si mai este un aspect EXTREM de subtil (dorinta de razbunare,care este asa de bine ASCUNSA incit ENORM de greu poate fi detectata.
Problema ta se rezuma la UNA SINGURA si-anume...SUFERINTA.
Eliberarea de suferinta:
Suferinta vine din atasamentul de chipul fapturii...schimba chipul fapturii.(o noua relatie)
Alege sa-i intersectezi drumul alaturi cu o prietena (sa nu faci tu nimic cu acea prietena) iar mintea sotiei tale,fiind impura,va presupune restul (va fierbe in suc propriu).Si fa-o cit mai des.
Sau,suferinta este dovada de iubire a lui Dumnezeu pentru tine,prin care esti chemat...si atunci,du-ti crucea (aici,daca alegi,pot sa-ti comunic MULT mai multe spre a-ti usura tranzitia dar numai personal si numai daca alegi acest drum)
Sau aplica cele scrise de metanoia2.Sint bine gindite.
Exista in Biblie un pasaj care graieste asa : Fii/ficele stapinitorului acestui veac care prezinta ADEVARUL drept minciuna iar minciuna drept ADEVAR.
Doamne ajuta.
Reply With Quote