View Single Post
Vechi 09.08.2009, 12:46:11
C0rneliu C0rneliu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getagrip Vezi mesajul
Thanatos, am impresia ca nu prea intelegi ce citesti. Nu eu sunt cel care sustine impunerea cu forta a unei materii, ci tu. Eu nu sunt radical, sunt pentru libertatea de alegere. De asemenea, am vesti proaste. Si copilul tau se masturbeaza. O fac cam toti copiii. De ore de indoctrinare homosexuala chiar n-am auzit, cred ca tirada ta crestina a cam luat-o razna. O ora care cred ca ar trebui sa fie obligatorie ar fi ora de sexologie, cea pe care cu siguranta ti-ai dori sa o vezi interzisa.

teatru_copii, vechiul testament e plin de povesti. Unele absurde, altele ridicole, multe de-a dreptul sinistre. Doamne, pastreaza-ti ajutorul pt mioare. Eu ma descurc.

Lapetite, probabil ca ai niscaiva valente francofone, daca e sa ma iau dupa nick-ul tau. Eu nu pretind sa am, dar dupa umilele mele cunostinte, expresia e corecta. Daca nu, esti liber(a) sa ma corectezi. Asta e paiul de care te-ai agatat?
Si cam ce ar trebui sa se invete la ora de sexologie? Chiar sunt foarte curios ce s-ar putea spune unui copil de 14 ani la aceasta ora...
Va rog sa va puneti intr-o postura penibila (dupa parerea mea) si sa ne dati cateva exemple de lectii.
Eu sunt sigur ca daca ar fi sa se faca un sondaj printre parinti sa aleaga dintre ora de sexologie si ora de religie, cred ca unora le-ar fi si rusine doar sa se gandeasca la optiunea orei de sexologie.
Daca vrem sa ne transformam fetele in tarfe si baietii in niste armasari in calduri, cred ca ora de sexologie ar fi un "preludiu" bun. Doamne fereste de oameni ca dumneavoastra!