View Single Post
Vechi 09.08.2009, 13:30:32
getagrip getagrip is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C0rneliu Vezi mesajul
Si cam ce ar trebui sa se invete la ora de sexologie? Chiar sunt foarte curios ce s-ar putea spune unui copil de 14 ani la aceasta ora...
Va rog sa va puneti intr-o postura penibila (dupa parerea mea) si sa ne dati cateva exemple de lectii.
Eu sunt sigur ca daca ar fi sa se faca un sondaj printre parinti sa aleaga dintre ora de sexologie si ora de religie, cred ca unora le-ar fi si rusine doar sa se gandeasca la optiunea orei de sexologie.
Daca vrem sa ne transformam fetele in tarfe si baietii in niste armasari in calduri, cred ca ora de sexologie ar fi un "preludiu" bun. Doamne fereste de oameni ca dumneavoastra!
Un copil de 14 ani, care deja are erectii, polutii nocturne si care deja a inceput sa se gandeasca la fete? Ar avea destule de invatat. Mai ales unul crescut de parinti habotnici, care probabil isi imagineaza ca daca noaptea viseaza fete, inseamna ca a intrat Satana in el.
La orele de sexologie, copiii invata despre organismul lor, despre sex, despre urmarile si consecintele sale. Nu le spune nimeni sa devina 'tarfa' sau 'armasar in calduri', astea sunt aberatii scornite de minti limitate, ci dimpotriva, sunt invatati sa astepte pana gasesc persoana potrivita si sa faca acest pas doar cand o cunosc suficient de bine si au incredere in ea si in sentimentele ei.
Cei tinuti in intuneric pana la varsta asta, sunt cei care au de obicei cel mai mult de suferit.
Reply With Quote